Om os

Hos KOM PÅ NETTET er vi vilde med alt, der handler om internet, kultur og digitale trends. Vi har en stor passion for den online verden og alle de muligheder, den byder på.

Her på siden kan du læse spændende nyheder om, hvad der rører sig i det digitale univers. Du finder også guides til diverse produkter, så du kan finde frem til den eller de modeller, der passer til netop dig.

Derudover præsenterer vi også dybdegående anmeldelser af spil, film, koncerter og en masse forskellige oplevelser – særligt dem der finder sted online.

 

Holdet bag KOM PÅ NETTET består af en flok passionerede nørder, som alle har hver deres interesseområde. Det sikrer dig et varieret udvalg af blogindlæg, så du altid kan finde en nyhedsartikel eller en guide til et emne eller produkt, som du interesserer dig for.

Personer

Frederik Drost

Frederik
Frederik er en ung webmaster, som elsker internettet og den kultur, det har ført med sig. Han har godt styr på søgemaskineoptimering og driver diverse sider såsom en modeblog og en blog om elbiler. Frederik skriver primært om SEO og tips til hjemmesideejere, men også om kunst, mode og kultur, samt hvordan internettet har præget disse emner.