Om os

Hos KOM PÅ NETTET er vi vilde med alt, der handler om internet, kultur og digitale trends. Vi har en stor passion for den online verden og alle de muligheder, den byder på.

Her på siden kan du læse spændende nyheder om, hvad der rører sig i det digitale univers. Du finder også guides til diverse produkter, så du kan finde frem til den eller de modeller, der passer til netop dig.

Derudover præsenterer vi også dybdegående anmeldelser af spil, film, koncerter og en masse forskellige oplevelser – særligt dem der finder sted online.

 

Holdet bag KOM PÅ NETTET består af en flok passionerede nørder, som alle har hver deres interesseområde. Det sikrer dig et varieret udvalg af blogindlæg, så du altid kan finde en nyhedsartikel eller en guide til et emne eller produkt, som du interesserer dig for.

 

 

Frederik Drost

 

 

 

 

 

 

Frederik

Frederik er grafisk uddannet og har en stor passion for hjemmesider og internettet generelt. Frederik skriver artikler om, hvad der rører sig på internettet i øjeblikket, og hvordan du får mest muligt ud af din hjemmeside.

Derudover skriver han om musik, elbiler, ure, mode og internetkultur i bredeste forstand. Frederik er vokset op i Frankrig, så han har en naturlig interesse for den forskellighed, der ses i blandt andet kunst og mode. Han er desuden en filmnørd, så han står bag vores artikler om film og tv-serier.

Line

Line er uddannet inden for engelsk og fransk erhvervssprog og virksomhedskommunikation og bruger sine kommunikative kompetencer til at sikre, at vores artikler er skrevet i et direkte og let forståeligt sprog. Derudover er hun uddannet personlig træner og har derfor en stor viden om kroppen, træning og kost.

Line gennemgår de fleste artikler her på kpn.dk og bidrager med artikler inden for især litteratur og træning. Derudover står hun bag en stor del af vores produkt- og forbrugsguides.

Kristoffer

Kristoffer har læst datavidenskab på Københavns universitet og har mere end 20 års erfaring inden for programmering og IT. Kristoffer bidrager derfor med artikler om alt fra nørdede internettermer til de nyeste trends inden for mobiler og computere.

Som stereotyperne foreskriver, er Kristoffer naturligvis gamer, så vores artikler om gaming og spil kommer fra Kristoffers hånd.