5 elektroniske festivaller i 2019

Festivaller er år efter år et af forårets og sommerens store samtaleemner. Mange festivalgængere har været afsted til den samme festival adskillige år i træk og for dem ligger festivallen lige så fast som jul og nytår. Nedenfor har vi samlet fem bud på festivaller med elektronisk musik. Måske er du allerede glad for elektronisk musik, og ellers er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med genren til en eller flere af nedenstående festivaller i 2019. Hvem ved, måske din kommende faste festivaltradition er på listen?

Tomorrowland

Den elektroniske musikfestival Tomorrowland i Belgien er en af verdens største med et helt utroligt setup. Festivalen finder sted i slutningen af juli, hvor mere end 150.000 mennesker deltager. Billetsalget starter 2. februar 2019 og plejer at sælge ud på få minutter, så det gælder om at være klar ved tasterne, når der åbnes for salget. Dog kan du allerede i slutningen af januar deltage i deres presale og være et skridt tættere på at sikre dig billetter til den legendariske og enestående festival.

Læs mere om Tomorrowland-festivallen her.

Strøm Festival

Vil du hellere blive i Danmark, er endnu et godt bud på en elektronisk musik festival Strøm Festival. Denne festival er desuden en oplagt mulighed, hvis budgettet er lavt. Du sparer naturligvis rejser til udlandet, da du kun skal til København og Frederiksberg, og derudover er entréen til festivallen gratis.

Festivalen afholdes i august måned og rummer mere end 15.000 deltagere. Så er du fan af elektronisk musik, finder du nok ikke en bedre dansk og gratis festival end denne. Læs mere om Strøm Festival her, hvor du også kan blive inspireret til andre aktiviteter i hovedstaden.

Snowboxx

Har du mod på en mere utraditionel festival, og er du glad for at stå på ski eller snowboard, er den franske festival Snowboxx lige noget for dig. Den snehvide festival i Avoriaz i Frankrig strækker sig over en uge og ligger i år i perioden 23.-30. marts. Her stiller et fantastisk lineup med kendte DJ’s som Rudimental, Craig David og Jax Jones op og starter en fest i kulden eller på en af de indendørs klubber på stedet.

Til denne festival kan du stå på ski til fede beats eller smide skiene og danse løs til en afterski fest ulig nogen anden. Se mere her: https://www.snowboxx.com/

 

DGTL

Elektronisk musik finder du også i Amsterdam til DGTL Festival, der udspiller sig over påsken. Festivalen er blandt andet kendt for et fremragende visuelt udtryk med fantastisk belysning og et råt, industrielt setup. Omkring 40.000 mennesker deltager i denne begivenhed, og skal du være med i år, kan du allerede nu købe billetter på deres hjemmeside.

 

Distortion

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der Distortion, som du kan deltage i fra 29. maj til 2. juli. Festivalen finder sted i Københavns gader og tiltrækker omkring 100.000 mennesker om dagen. En faktor, der gør denne festival unik er, at den befinder sig et nyt sted hver dag.

Så er du til elektronisk musik og gadefest, er denne festival, der har sit fokus på den moderne klubkultur, lige noget for dig. Læs mere om festivalen her.

Anmeldelser af siden:

  • Sophia B. Müller 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.