Bedste gamer mus 2020

Når det kommer til gamer udstyr, er musen et af de vigtigste gadgets. Musen er uden tvivl mere afgørende for din spil og din præcision end et tastatur eller headset ville have. Når der bliver gamet på konkurrence plan, handler det om splitsekunders reaktionstid og stor cursor præcision. Det er derfor et must have, med en god mus i høj kvalitet.

I dag er der et væld af gode muligheder, når det kommer til en god gamer mus. Derfor kan det virke som en hel jungle, når man skal ud og finde sin nye mus til gaming. Der er mange gode kandidater på markedet, og det er derfor svært at kåre én mus, til at være den bedste. Derudover er det også meget forskelligt fra person til person, hvilken mus der fungerer bedst. Vi har derfor lavet en oversigt over de gamer muse, som vi mener er de bedste. Oversigten finder du nederst på siden.

Funktioner ved en gamer mus

Når du skal vælge din gamer mus, er der mange forskellige funktioner, du skal være opmærksom på. Det kan være en god idé at gøre op med dig selv, inden du går på udkig efter din nye mus, hvilke funktioner du gerne vil have. Du kan læse om de forskellige funktioner herunder.

Musens design

Det er meget forskelligt, hvilken form og design hver person foretrækker. Størrelsen på ens hænder er blandt andet afgørende for, hvilken størrelse og form musen skal have. Dog er langt de fleste muse designet til at kunne anvendes af personer med forskellige greb. Det, du skal være mest opmærksom på, når du skal vælge din nye mus, er musens størrelse og bredde. Den perfekte mus, som er let at holde om, samle op og bevæge uden problemer eller ubehag i hånden.

De to mest almindelige forme på en gamer mus er henholdsvis ergonomisk og ambidextrous. Den ergonomiske mus er designet til højrehåndede spillere, og har typisk en lille indhuling ved tommelfingere. Denne indhuling gør det lettere at få et godt og komfortabelt greb på musen. Det kan især mærkes, når du ofte skal løfte musen.

Den ambidextrouse mus er mere symetrisk i designet og kan derfor anvendes af både højre- og venstrehånede. Der er ikke en af formerne, der er bedre end den anden – det afgøres er hver persons egne præferencer. Vi vil dog anbefale, at du undgår en mus med skarpe kanter og meget specielle former, fordi sådanne designs ikke tillader, at du kan holde på musen, med flere forskellige greb.

Musens materialer og konstruktion

I langt de fleste tilfælde produceres gaming muse i plastik. Det er dog kun de færreste, der tænker over hvilken type plastik, den er lavet af – hvilket ikke er helt uden betydning. De fleste muse fremstilles i ABS plastik. Forskellen i materialerne opleves dog først, når man får musen i hånden. Hvis din mus eksempelvis er fremstillet i blankt plastik, kan den være svær at holde ved, hvis din hånd er svedig. Derfor er massen og musens finish i den grad afgørende for, hvordan din spilleoplevelse bliver.

Selve konstruktionen er også afgørende for, hvordan det føles at spille med musen. Hvis der eksempelvis er mange løse dele, kan det følges som om, at dele hænger fast i hånden, eller at musen er ved at gå i stykker. Derudover er det vigtigt at musen føles solid, men uden at den bliver for tung at løfte.

Sensor

Hos de fleste anerkendte gaming brands, vil du opleve, at kvaliteten af deres sensorer er fantastisk. Sensoren har til opgave at sikre, at der ikke kommer problemer i forhold til jitter. Derudover sikrer en god gaming sensor, at du har en hurtig poll rate og at du undgår acceleration. Ved at undgå acceleration, stemmer den bevægelse du laver med din mus overens med afstanden på computeren.

RGB-lys

I meget af det moderne gamer udstyr, kan du få lys. RGB står for red, green og blue – altså rød, grøn og blå, fordi det er de farver udstyret kan lyse i. Der er rig mulighed for at skifte mellem farverne igennem den software, der medfølger det produkt, du har købt. På den måde kan du tilpasse lyset i alt dit udstyr, til at have et bestemt udtryk, hvilket giver din gamer station et fedt udseende.

Det er dog kun for udseendets skyld. Din mus hverken forberedes eller andet, ved at have lys som funktion. Dog er det meget populært, fordi det ser super fedt ud.

De bedste muse til gaming i 2020

Herunder finder du en oversigt over de muse, som vi vurderer er de bedste til gaming. Det er meget forskelligt hvilke præferencer man som gamer har, og det er derfor ikke sikkert, at den mus du bedst kan lide, er den samme som dine medspilleres foretrukne.

SteelSeries Rival 600

steelseries rival 600

I denne model fra SteelSeries er kvalitet og komfort i top. Det er et lækkert design og musen er fremstillet med RGB lys, hvilket kun gør den mere eksklusiv at se på. Derudover er prisen overkommeligt. Alt i alt er det en super god mus, som vi vil mene, er den bedste man kan få.

Musen er udstyret med TrueMove 3+ sensoren, som faktisk består af hele to sensorer. Foruden en almindelig sensor er der en LOD-sensor (lift of distance) og musen er derfor super god til hurtige flicks. Formen ligger godt i hånanden og kan bruges af hænder i både en mellem og stor størrelse, og samtidig er den meget behagelig.

Den software, der er til musen er SteelSeries Engine, som lader dig have fuld kontrol over alle produkter fra brandet. Du kan fra ét og samme sted styre alle dine farvezoner og vigtige settings, på alle dine SteelSeries produkter. Musen er nem at tilpasse til enhver gamer og vægten i musen er let at justere, så den føles præcis som du ønsker. Kablet kan også udskiftes, så musen får et endnu mere personligt touch.

Kan købes hos Elgiganten.dk

Logitech G502 HERO

Gaming mus G502-hero

Modellen fra Logitech her, er en ny version af den populære G502-model. HERO-udgaven er en anelse dyrere, men dens funktioner er til gengæld også pengene værd.

Musen er lidt større og har også en god vægt. Det er en ergonomisk mus, der grundet sin størrelse, fungerer bedste i en relativt stor hånd. Vægten kan dog justeres, hvis den føles enten for tung eller for let. G502 HERO er fremstillet med Logitechs nye sensor: HERO sensor, som giver dig en mus uden hverken acceleration eller jitter. Når du sidder med denne mus i hånden, vil du kunne mærke produktets høje kvalitet. Vi er sikre på, at denne mus er på markedet i de næste mange år.

Knapperne er behagelige for fingrene og samtidig reagerer de rigtig godt. På musen funder du hele 11 knapper, som alle kan indstilles som du ønsker dem igennem den tilhørende software. Musen er især god til spil som World of Warcraft eller League of Legends. Derudover har den også RGB-lys, men områderne lyset kan ses på, er meget små.

Kan købes hos Elgiganten.dk

Corsair Gaming Harpoon RGB

Corsair Harpoon RGB Pro FPS / MOBA gamer mus

Hvis du er på udkig efter en god gamer mus, men har et lidt stramt budget, har du her vores bud på den bedste løsning.

Denne mus er udstyret med en god sensor og 6 knapper. Det er en rigtig god mus til gamere, der endnu ikke har den helt store tekniske erfaring. Det skyldes musens nemme setup – med det samme musen er tilkoblet computeren, så er den klar til brug.

I produktionen af musen har alle tænkelige greb været i fokus. Derfor falder musen naturligt i hånden uanset størrelsen på dine hænder. Selvom musen er en billigere løsning, ser den stadig stilet ud. Den er udstyret med RGB-lys, som giver den et mere eksklusivt udseende. Du får derfor en rigtig god mus til gaming, til en ganske fornuftig pris.

Kan købes hos Wedanes.dk

Glorious Model O

Glorious Model O gamer mus

Med denne mus får du meget valuta for pengene. Modellen er en letvægtsmus, der rummer mange forskellige funktioner, og samtidig er den til en overkommelig pris. Det mest i øjenfaldende og unikke ved Glorious Model O er dens vilde design, som adskiller sig fra de resterende muse.

Musen er designet til hænder i en mellem eller stor størrelse. Derudover fremstilles den i flere forskellige farver og kan på kvaliteten sagtens måle sig med de mest anerkendte gamer brands. Modellen er en ambitextrous form, men er dog designet uden ekstra knapper på siden til spillere, der er venstrehåndede. Musen er meget let og vejer kun 67 gram, hvilket gør det til en af de letteste muse på gamermarkedet.

Derudover mener vi, at ledningen til denne mus, er den bedste, du finder på siden her. Den er 2 meter lang og giver dig følelsen af, at du sidder med en trådløs mus. Du får derfor enormt meget for pengene med denne mus, som har mange gode kvaliteter.

Kan købes hos Webdanes.dk

Anmeldelser af siden:

  • Signe C. Petersen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.