De 5 bedste produkter fra Ole Henriksen

De fleste elsker sommer og de varme temperaturer, men samtidig har mange det svært ved at skulle vise bar hud. Urenheder, grålige toner og manglende glød er udfordringer, som mange kæmper med. Heldigvis er de relativt nemme at afhjælpe og kræver ikke oceaner af tid.

Hvis du er en af dem, der vælger sommergarderobe ud fra, hvordan du kan skjule mest muligt uden at få det for varmt, er det på tide, at du giver din hud den pleje og omsorg, den har brug for, så intet stopper dig fra at hoppe i præcis det tøj, du vil.

Herunder giver vi dig fem fantastiske produkter fra humørbomben Ole Henriksen, så du og din hud nemt og hurtigt kan blive klar til at hoppe i sommerkjolerne og lufte både bare arme og flotte ben.

 

Rub n’Buff Transforming Salt Scrub

En lækker bodyscrub der fjerner døde hudceller og tilfører næring til huden, så den efterlades blød, glat og ensartet.

Scrubben indeholder havsalt, der renser huden for urenheder samt citrongræs og mandelolie, der har en beroligende effekt og reparerer skadede områder på huden.

Rub n’Buff Transforming Salt Scrub er velegnet til alle hudtyper.

Brug scrubben et par gange om ugen og se hvordan din hud får en helt ny glød, der giver dig lyst til at vise dine lækre sommerstænger frem.

For et optimalt resultat anbefaler vi at bruge Ole Henriksen Body Sleek Hydrating Lotion efterfølgende.

Body Sleek Hydrating Lotion

En blødgørende bodylotion, der kan bruges i den daglige rutine. Cremen tilfører huden fugt, så du får en sund og velplejet udstråling.

Den lette konsistens gør, at cremen hurtigt trænger ind i huden, og du ikke står tilbage med en fedtet fornemmelse.

Cremen er baseret på essentielle fedtsyrer, der plejer i de dybere lag i huden og genopbygger hudens elasticitet. Indholdet af D-vitamin bidrager med fugt og næring, så du får et silkeblødt resultat og en strålende glød.

Body Sleek Hydrating Lotion er velegnet til alle hudtyper, men er især god til tør og sensitiv hud.

Power Peel Transforming Peel Facial System

Selvom sommer ofte handler om kroppen generelt, må du ikke glemme dit ansigt. Huden i ansigtet har ligeledes brug for pleje, så den bevarer sin glød og blødhed.

Her har vi at gøre med et 3-trins peelingsystem, der giver en glat og mere ensartet hudtone. Der er til seks behandlinger i pakken, og du vil opleve, at teksturen i din hud forbedres allerede efter første gang.

Systemet består af:

  • Almond Polish Facial Scrub
  • Transformation Lemon Facial Peel
  • Chamomile Comfort Mask

Ekstrakter af honning, lakrids og alger eksfolierer huden og modvirker misfarvninger, mens kamilleekstrakt og jojobaolie tilfører fugt og lindrer huden, så du står tilbage med et velplejet og silkeblødt resultat.

Power Peel Transforming Peel Facial System er velegnet til alle hudtyper.

Truth Serum

En oliefri ansigtsserum der mindsker synlige alderstegn i huden. Serummet tilfører masser af fugt og absorberes hurtigt.

Ekstrakter af vindrue og appelsin genopbygger huden, fremmer kollagenproduktionen og tilfører fugt, mens hybenekstrakt virker blødgørende. Derudover indeholder produktet hyaluron, der effektivt udfylder dybe rynker og giver en glat overflade.

Brug en dag- eller natcreme sammen med serummet for et ultimativt resultat.

Truth Serum er velegnet til alle hudtyper.

Truth Revealed Brightening SPF 15 Moisturizer

En fugtgivende ansigtscreme der tilfører fugt og næring til huden og samtidig beskytter mod de skadelige stråler fra solen.

Ansigtscremen er baseret på et Omega-3 koncentrat, der giver en ekstra frisk og strålende hud. Indholdet af mikroalger øger hudens kollagenproduktion, så din hud bliver fast og jævn, og de fine linjer udglattes.

Brug den gerne i forbindelse med Truth Serum for at opnå det bedste resultat.

Truth Revealed Brightening SPF 15 Moisturizer er velegnet til alle hudtyper.

Plej dig selv og din hud året rundt

Selvom vi ofte tænker på hudpleje og glød i sommermånederne, er produkterne fra Ole Henriksen naturligvis lige så velegnede i vinterhalvåret. Det kolde vejr er, ligesom solen, hårdt for vores hud, så det er vigtigt at bibeholde plejerutinerne, selvom årstiderne skifter.

Det kan være en god idé at skifte ansigtscremen med solfaktor ud med en federe ansigtscreme, når vintervejret for alvor bider sig fast, men overordnet set er ovenstående produkter anvendelige som en fast plejerutine hele året. Hvis du søger mere information om tips til sund hud så læs mere på sundhedsartikler.dk

Anmeldelser af siden:

  • Sigrid Ø. Nielsen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.