Beskyt din iPhone med et godt cover

Du har lige købt en ny mobiltelefon og måske endda en af de stilede iPhones, og det sidste, du ønsker, er, at den får hak eller ridser og i allerværste fald skal repareres. Men hvad kan du gøre for at passe godt på din nye elektroniske ven?

Der er desværre mange måder smartphones – og også iPhones – kan blive skadet på, og hvis du må sende den til reparation, kan det ende med at blive hårdt for pengepungen. Det er oftest skærmen, der skal repareres på en iPhone, men der kan også opstå problemer med bagpanelet, der især er udsat ved tab eller lignende.

Du vil derfor gøre dig selv og din iPhone en stor tjeneste ved at købe et cover til den. Læs med her, og bliv inspireret til, hvordan du vælger det helt rigtige cover.

Covers til enhver smag

Selvom hovedformålet med et cover er at beskytte din mobiltelefon mod tab, ridser og slid, er det også en god mulighed for at udtrykke dig selv stilmæssigt. De fås i alle mulige former, farver og selvfølgelig størrelser, og det giver dig mulighed for at købe det helt perfekte cover for dig. Vælg for eksempel et i din yndlingsfarve, med en flot blomst på eller i et abstrakt tema, du rigtig godt kan lide.

Find den rette størrelse

Det første, du skal være opmærksom på, når du køber et cover til din iPhone, er, at du vælger den rigtige størrelse. Det sikrer du dig ved at kigge på, hvilken model du har. Kig for eksempel efter covers til iPhone 11, hvis du har købt en iPhone 11, covers til iPhone 12, hvis det er den, du har, osv. Du kan finde dit modelnummer i Indstillinger på din iPhone.

Det rigtige materiale

Når du har fundet den rette størrelse, er næste skridt at vælge, hvilket materiale dit cover skal være. Du vælger typisk mellem silikone, læder og plastik. Om du er til det ene eller andet, handler blandt andet om looket og følelsen i hånden.

Silikone er skridsikkert og ligger derfor godt i hånden, og så er det et holdbart og slidstærkt materiale. Desuden er det meget populært, så du finder mange forskellige design.

Læder er noget af det mest slidstærke materiale til covers, og så ser det også stilet ud. Du finder typisk lædercovers i brun og sort, og ofte er det flipcovers.

Plastik er glat, så det er lidt sværere at holde fast på. Det er et hårdt materiale, som typisk giver et let og slankt look til din iPhone.

Hvordan ved du, om et cover beskytter godt?

Når det kommer til beskyttelsesgraden af covers, varierer det meget. Det er også her op til dig at vurdere, hvad du har behov for. Des bedre beskyttelse, des mere vil et cover som regel veje, og hvis du ikke har brug for fuld beskyttelse, kan det nogle gange være en fordel med et lettere cover, der ligger godt i hånden.

Du kan også vælge et såkaldt flipcover for at få optimal beskyttelse. Coveret lukker sig om din iPhone, når du ikke bruger den, og telefonen vil derfor altid være beskyttet, når den for eksempel ligger i din taske, mens en ulempe kan være, at coveret fylder mere end for eksempel et almindeligt silikone- eller plastikcover.

Anmeldelser af siden:

  • Alma S. Frommelund 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.