Umbraco til dit website – det brugervenlige og fleksible CMS

Der er mange gode grunde til at bruge Umbraco til dit website. Det giver udviklere en høj sikkerhed, fleksibilitet og skalerbarhed, og brugere en brugervenlig grænseflade og et intuitivt tekstredigeringsværktøj. Umbraco er et CMS, som er ideelt for både små, mellemstore og store virksomheder, og det er nemt at bruge både for teknisk kyndige udviklere og nybegyndere, som med kun en smule træning kan skabe alt fra blogindlæg til kampagnewebsites.

Er du interesseret i at vælge Umbraco som løsning til dit website, kan du læse mere hos 1902software.dk, som tilbyder forskellige Umbraco webshop-pakker og løsninger, der er skræddersyet til dig og din virksomhed.

Muligheder med Umbraco

Som nævnt er Umbraco praktisk for meget forskellige virksomheder med forskellige behov og krav til deres website, og det skyldes de mange muligheder, der følger med dette CMS. Nedenunder gennemgår vi nogle af de smarte muligheder, du får, når du vælger at skabe et website med Umbraco.

Integration med tredjepartsværktøjer

Umbraco gør det nemt at integrere med andre platforme og værktøjer. Det gælder blandt andet betalingsløsninger, marketingværktøjer, analyse- og statistikværktøjer, sociale medier, kundeservicesoftware og lignende.

Sprogversionering

Det er nemt at udvide et website til flere sprog med Umbraco. Der er flere muligheder, når du har oprettet websites med forskellige sprog – for eksempel kan du beholde samme layout og design på hver side, mens kun indholdet kan ændres, eller du kan give mulighed for også at tilpasse farver osv. til lokale forhold.

Udvidelser

Du kan downloade udvidelser til Umbraco, så du kan skræddersy websitet til din virksomhed. Det er blandt andet gennem udvidelser, at du kan integrere med tredjepartssystemer og udvide dit website til flere domæner eller sprog. Nogle udvidelser er gratis, mens andre koster penge.

Forskellige Umbraco-produkter

Umbraco er et open-source, og dermed gratis, CMS, som kan bruges til websites, webshops, intranet og headless løsninger. Men der er mere end det grundlæggende, originale open-source CMS – Umbraco har nemlig flere produkter, som du kan bruge til at skabe lige den løsning, der passer ind i dine behov.

Umbraco CMS

Umbraco CMS er det originale produkt: den gratis open-source version af Umbraco. Det er et fleksibelt og sikkert system med høj skalerbarhed, og det gennemgår ofte opdateringer og bliver videreudviklet af det store online Umbraco-fællesskab. Den gratis løsning er uden hosting, som du derfor skal sørge for ved siden af.

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud giver dig alle funktionerne fra Umbraco CMS’ open-source version, men giver dig også sikker hosting på Microsoft Azure. Den sørger for dit websites installation, infrastruktur og sikkerhed, og samtidig får du en række ekstra funktioner. Du får også adgang til Cloud Portal, hvor du kan administrere projekter, brugerindstillinger og lignende. Løsningen er ikke gratis, og du vælger et abonnement, der passer til dine behov.

Umbraco Heartcore

Umbraco Heartcore kører på Umbraco Cloud og er baseret på Umbraco CMS. Det er en headless løsning, hvilket betyder, at brugere kan skabe og administrere indhold ét sted, som bruges på flere forskellige platforme. Med andre ord er Heartcore en omnichannel-løsning, så du kan få dit indhold ud på apps, computere, smarthøjtalere og meget mere via en REST API. Heartcore er også abonnementsbaseret, og du betaler derfor for den løsning, du vælger.

Anmeldelser af siden:

  • Vera F. Christensen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.