Størrelsesguide: Sådan finder du de rette jeans

Trænger du til at opdatere din samling af jeans, men er du i tvivl om, hvilken størrelse du egentlig skal bruge? Fortvivl ej – vi har nemlig lavet en guide, der fortæller dig alt, du skal vide for at kunne finde et par jeans, der sidder præcis, som de skal. Hverken for stramt eller for løst, og selvfølgelig så de fremhæver din krop på bedst mulig vis. Læs med, og find din rigtige jeansstørrelse.

Kender du dine mål?

Det første du skal have styr, på for at finde den rette størrelse i jeans, er dine mål. Her taler vi om alt fra benlængde til livvidde, der begge er vigtige at have styr på, så du ikke får et sæt jeans, der er for lange eller sidder for stramt. Vi anbefaler, at du måler:

  1. Benlængde
  2. Hoftebredde
  3. Taljemål

Det er de tre mest gængse målepunkter, og har du styr på disse, kan du ikke gå helt galt i byen. Herefter skal du blot sammenligne dine tal med de størrelsestabeller, du finder, hvor du handler tøj. Der er dog nogle ekstra ting, du skal være opmærksom på, alt afhængigt af om du er mand eller kvinde. Det kan du læse mere om nedenfor.

Jeans til kvinder – find din størrelse og stil

Som kvinde er det en rigtig god idé at måle hofterne, mens det hos mænd i de fleste tilfælde ikke er så relevant. Dette skyldes, at kvinder ofte har en mere kurvet krop, hvorfor der kan være et større behov for flere kropsmål for at sikre, at du ender med den rigtige størrelse i indkøbskurven. Du kan se et stort udvalg af jeans til kvinder hos LykkeByLykke, der også kan hjælpe dig med at finde den helt rette størrelse og pasform.

Jeans til mænd – vær sikker på et godt fit

Jeans skal sidde ordentligt, og selvom du måske godt kunne leve med jeans, der er et nummer eller to for store eller små, gør du bestemt ikke dig selv nogen tjeneste ved ikke at sikre, at du finder den størrelse, der passer dig bedst. Det er relativt nemt, og langt de fleste webshops har efterhånden lavet størrelseguides til alt de forskellige produkter og brands, de sælger. De kan være en god måde at sikre, at du ikke farer vild i virvaret af amerikanske, europæiske og andre størrelsesangivelser.

Vil du være sikker på at finde et par jeans, der passer, og som er både moderne og behagelige, kan du med fordel kigge forbi 2trendy. De har et kæmpe udvalg af jeans til den stilbevidste mand, der ved, hvad han vil have, uden at du skal lægge en formue for et par bukser. Der er mange forskellige designs, så du kan finde de perfekte jeans, uanset om du er til klassiske blå eller mere stilede sorte jeans.

Vi håber, du har kunnet bruge ovenstående guide og tips – held og lykke i jagten på det perfekte par jeans.

Anmeldelser af siden:

  • Silje Andersen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.