Camping – ferie der giver ny energi

En ferie er den oplagte mulighed for at komme væk fra hverdagen og koble helt af. Du kan glemme hverdagens stress og bare nyde familiens eller vennernes selskab. Men ofte bliver ferien et præstationsræs, hvor der higes efter den bedste og vildeste oplevelse. Så i stedet for at komme opladt tilbage efter ferien kan du næsten have brug for en ny ferie, hvor du kan slappe af efter din anstrengende og aktivitetsfyldte ferie.

Tag på camping!

Uanset om du vil helt ned i gear, eller om ferien gerne må byde på lidt nye eventyr, er campingferie på mange måder den ideelle ferieform. Både i Danmark og i udlandet er der mange campingpladser at vælge imellem. Nogle af disse vil være fyldt med aktiviteter som pools, legepladser, minigolf, osv. mens andre har mere fokus på naturen og derfor kun har de nødvendige faciliteter. Du kan også vælge campingplads baseret på den type overnatning, du ønsker – hytter, autocamper, campingvogn eller telt.

Det er klart at jo flere aktiviteter, der er på campingpladsen, jo mere støj og ståhej er der også. Så hvis du gerne vil mærke roen sænke sig over din ferie, kan det være en god idé at vælge en af de lidt mere simple pladser.

Bliv ét med naturen

Møn Camping på sydspidsen af Møn er en skøn campingplads, hvor du kan blive ét med naturen og nyde glæderne ved en simpel ferie. Selvom Møn Camping har fokus på det simple liv, betyder det dog ikke, at der ingen faciliteter er. På pladsen er der både køkken med vaskemaskine og tørretumbler samt badefaciliteter. Møn Camping er en stor campingplads, og du behøver aldrig bestille en plads. Du kommer bare og vælger en af de ledige pladser.

Campingpladsen ligger lige ud til en af Møns bedste strande, og der er næsten ikke noget så meditativt som lyden af bølgerne på en gåtur langs stranden. Hvis du skal på ferie med børn, tænker du måske, at det er nødvendigt med en masse legeaktiviteter, men med et par skovle og nogle spande er der uendeligt mange gode timers leg på en strand! Derudover giver campingpladsens placering dig rig mulighed for at udforske resten af Møn. Du kan både besøge Møns Klint, Middelalderbyen Stege og Hårbølle Havn. Du kan også udforske nærområdet og smage de mange lokale lækkerier som ost, gin og æbler.

En ned-i-gear-ferie kan altså sagtens kombineres med gode oplevelser og er på ingen måde ensbetydende med en kedelig ferie.

Plej relationerne

Uanset om du tager på ferie med familie eller venner, er det en oplagt mulighed for at få plejet relationerne. Her er campingferien igen helt oplagt. Campingferier er tit mere intime, idet man bor i hytte, telt eller campingvogn sammen. Denne nærhed styrkes yderligere, hvis man vælger en lidt mere primitiv campingplads, som ligger midt i naturen. Der er noget helende og forfriskende ved at tilbringe tid i naturen. Du bliver ikke bombarderet med indtryk, men har derimod mulighed for at få ro til hjernen og derved få ny energi. Derudover giver naturens ro dig også god mulighed for nogle lidt dybere snakke med dem, du er afsted med.

Tilpas campingferien til netop dine behov

Når du tager på campingferie er det ofte med bil, og netop derfor er ferieformen ekstra fleksibel. Selv hvis du vælger en mere isoleret campingplads, bliver du ikke fanget på den, fordi du med bilen kan tage på dagsture til byer eller seværdigheder i området. Du kan på den måde nyde det bedst af to verdener: den rolige, afkoblende ferie midt i naturen og de nye oplevelser og eventyr. Og når du har udtømt området for oplevelser, kan du nemt køre videre til en ny campingplads, hvis det er det, du har lyst til.

Der er altså ingen grund til at fravælge campingferien, og efter en ferie fuld af afslapning i naturskønne omgivelser, kan du føle dig frisket og klar i hovedet, når du igen skal hjem til hverdagen.

Anmeldelser af siden:

  • Ella T. Larsen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.