De fedeste køkkenindslag du kan få lavet

Findes der noget bedre end et køkken, der kan det hele? Nu har du i hvert fald muligheden for at blive godt og grundigt inspireret til dit køkkens nye features. I dag er der rig mulighed for at designe et køkken, der passer præcis til dine ønsker og behov. Står du overfor en køkkenrenovation, eller vil du bare gerne gøre det ekstra lækkert? Så skal du læse med her. 

Vi kommer med gode forslag til, hvordan du kan få et smart og funktionelt køkken, der samtidig står helt skarpt. Vi giver dig forskellige idéer, som du nemt kan få hjælp til at realisere – både i det nye køkken og i det gamle. Du kan nemlig altid sende et billede til colego.dk og få tilbud fra en tømrer i din by, så du kan komme i mål med projektet. 

Indbygget opvaskemaskine

Denne løsning er god på flere forskellige punkter. Her er der tale om en opvaskemaskine, der har sin faste plads på lidt anden vis, end hvad du normalt ser. I stedet for at fylde et helt modul ud med en opvaskemaskine, kan du få en i en skuffe. Det giver dig en række fordele, og du slipper samtidig for en synlig en af slagsen.

Først og fremmest er denne løsning smart til dig, der har begrænset med plads i køkkenet, men som stadigvæk prioriterer en opvaskemaskine. Den kræver kun en dyb skuffe. Samtidig er det en smart løsning, i forhold til at du slipper for at bukke dig ned, hver gang du skal bruge din opvaskemaskine. 

Få din egen kaffestation

Er du vild med god kaffe, så har du måske allerede alt det udstyr, du har brug for, til at lave den perfekte kop kaffe. Men hvordan får du arrangeret det derhjemme? Du kan med fordel vælge et hjørne i køkkenet til at lave din helt egen kaffestation. Har du ikke bordplads nok, kan du få fat i et rullebord, der kan fungere som station. 

Her kan du både have maskine og kværn til at stå. Få lavet nogle hylder, hvorpå du kan opbevare kopper, bønner og alt andet, du måtte have. Det er nemt at gå til, og så vil det løfte udtrykket i ethvert køkken. 

Skabe, der skjuler

Det er yderst sjældent, at vi ser et køkken uden skabe. Disse er geniale opbevaringssteder til alt det, du skal bruge i dit køkken, og du kan rode, lige så meget du vil, i skabene. På den måde bibeholder du den rene linje i køkkenet, og du kan gemme alt andet væk. Men hvad nu, hvis skabet bliver taget til endnu et niveau?

Har du forskellige køkkenmaskiner, der står og fylder på bordet, kan du overveje et indbygget skab, der er i plan med køkkenbordet. På den måde kan du nemt placere eksempelvis din røremaskine her og ligeledes tage den ud igen. Du får både mere bordplads, og så vil du kunne gemme den væk, når du har lyst. 

Dobbelte skuffer 

Dybe skuffer er geniale i ethvert køkken. På den måde kan du både opbevare gryder, høje glas og meget andet i disse. Det er også praktisk i forhold til pladsudnyttelse. For med skuffer kan du bruge al pladsen, du har til rådighed. Men faktisk overser vi ofte endnu en mulighed, som vi har for pladsoptimering. 

I dag har du muligheden for få dobbelte skuffer. Her får du ikke én, men hele to skuffer i den samme. Ofte fungerer det på den måde, at du kan trække det øverste stykke ud, når du allerede har åbnet skuffen. På den måde får du en lav skuffe med plads til bestik eller andet i køkkenet, der ikke fylder for meget. 

Lad dit porcelæn pynte 

Når det kommer til at vise alt dit fine porcelæn frem, så har du også en god mulighed for dette. I stedet for at pakke det hele væk bag nogle lukkede fronter, kan du med fordel overveje at udskifte fronterne til glasfronter. På den måde kan du skabe et flot, visuelt udtryk, hvor dine kopper og dit stel for alvor kommer til sin ret. Du kan også overveje at få lavet nogle lange hylder over køkkenbordet, hvis overskabe ikke er noget for dig. Her er der plads til en masse forskelligt, og du kan kombinere det lige præcis, som du gerne vil. 

Anmeldelser af siden:

  • Rosa Andersen 10/10

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.